BDA dakopleidingen

Richt zich op levering en dienstverlening in de zonne-energie, met vele jaren ervaring.
In 1991 studeerde ik af als industrieel ontwerper op een project met zonne-energie, later heb ik bij de ontwikkeling van zonneboilers geholpen, en vanaf 2002 sta ik steeds meer “op het dak.”

Uiteraard behoort levering en installatie van complete systemen tot de mogelijkheden. Montage en aansluiten van zonnepanelen wordt door ons vakkundig verzorgd. Ook aanleg van een aparte elektriciteitsleiding, uitbreiding meterkast etc. hoort tot ons bijna dagelijks werk. U kunt bij ons ook terecht voor reparatie/vervangen van oudere PV systemen, zoals de Solaris panelen met OK4 omvormers. Samenwerking met uw installateur voor het dakwerk van zonneboiler of zonnepanelen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Ik ben SEI erkend Installateur Zonnestroom, en het werk wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen van het ISSO Handboek Zonne-energie.

Voor BDA opleidingen in Gorinchem geef ik vaak praktijkgerichte trainingen en opleidingen in het kader van het Masterplan Opleidingen Zonne-energie. Naast mede-ontwikkelaar van deze opleidingen, ben ik lid van in de examencommissie.

Natuurlijk hou ik de kennis op peil. Naast vakbladen en beurzen heb ik PV technische workshops en cursussen gevolgd bij onder meer SMA, Mastervolt, Power-One, SolarEdge, Enphase en Oskomera, maar ook een aantal dakopleidingen bij BDA.

Contactgegevens:
VBK Solar services
Hans Keijser
Mierloseweg 48
5707 AN Helmond
0492 554285
06 214 30 950
hans@vbksolarservices.nl