VBK Solar Services

Richt zich op levering en dienstverlening in de zonne-energie, met vele jaren ervaring.

In 1991 studeerde ik af als industrieel ontwerper op een project met zonne-energie, later heb ik bij de ontwikkeling van zonneboilers geholpen, en vanaf 2002 sta ik steeds meer “op het dak.”

Tegenwoordig behoort levering en installatie van complete systemen tot de hoofdactiviteit.
Montage en aansluiten van zonnepanelen wordt door ons vakkundig verzorgd. Ook aanleg van een aparte elektriciteitsleiding, uitbreiding meterkast etc. hoort tot ons bijna dagelijks werk. Door de jarenlange ervaring heb ik nog veel kennis van oudere zonneboilers of zonnepanelen, maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er voor verhelpen van storingen hieraan nauwelijks nog tijd is.

Ik ben uiteraard in bezit van alle certificaten voor erkend Installateur Zonnestroom, en het werk wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen van het ISSO Handboek Zonne-energie.

Voor BDA opleidingen in Gorinchem geef ik vaak praktijkgerichte trainingen en opleidingen in het kader van de Erkenningsregeling InstalQ Opleidingen Zonne-energie.

Natuurlijk hou ik de kennis op peil. Naast vakbladen en beurzen heb ik PV technische workshops en cursussen gevolgd bij onder meer SMA, Mastervolt, Power-One, SolarEdge, Enphase en Oskomera, maar ook een aantal dakopleidingen bij BDA.

Contactgegevens:
VBK Solar services
Hans Keijser
Mierloseweg 48
5707 AN Helmond
0492 554285
06 214 30 950
hans@vbksolarservices.nl